VKW Limburg

C-level Teambuilding

Speciaal voor deze groep ondernemers organiseerden wij een unieke beleving op het zonovergoten wijndomein van Montepertini.

Het concept

We gingen van start met een informerende rondleiding op het wijndomein. Hier kregen alle deelnemers de kans om hun moeilijkste vragen af te vuren het proces van de wijnproductie. De wijndegustatie die erop volgde mocht natuurlijk niet ontbreken. Zo kregen de ondernemers als één van de eerste de kans om de eerste jaargang van de eigen wijnproductie van Montepertini te proeven. Een primeur!

What else

Na de degustatie trokken we erop uit met de elektrische steps om het omliggende natuurlandschap van Eigenbilzen te ontdekken.

Koen Hendrix

Wanneer je op zoek bent naar innovatieve projecten waarbij authenticiteit, feel good en de juiste vibe centraal moeten staan, is Barrik events de juiste partner. Vertrekkende van wat je wilt bereiken, denken ze mee het gewenste concept uit. Topervaring gegarandeerd.

Voor vele ondernemers was het na lange tijd een blij weerzien met elkaar.

Schrijf je in
voor
onze nieuwsbrief

Keep up to date! Barrík is voortdurend in beweging. Teken in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze projecten en interessante ontwikkelingen.