Een greep uit onze opdracht­gevers

Nike wit
"Wij kozen voor een intermezzo tijdens een van onze wekelijkse meetings. We werden erg verrast door het creatieve en ludieke opzet maar ook door de impact dat het intermezzo op ons had. Het zorgde namelijk voor heel wat gelach en hernieuwde energie.

Bedankt Barrík!"
Marjan Bové
Nike
Logo Delhaize white v2
"Onze BINGO afterwork was een fantastische ervaring! Het perfecte digitale spel om met de collega's fun te hebben en elkaar beter te leren kennen"
Anouk Beckers
Delhaize
takeofantwerp wit
"Toen Corona roet in het eten strooide van onze wilde plannen voor een groots afsluitevent, schakelden we Barrík in om mee een innovatief en digitaal concept te bedenken om dit afsluitevent in een online jasje te gieten. Door hun zeer vlotte en snelle communicatie, steeds kort op de bal te spelen en de creatieve en hands on aanpak konden we vorige week terugblikken op een zeer geslaagd E-afsluitevent."
Ellen Van Gool
TAKEOFFANTWERP
Lego wit
"Een jong en dynamisch team dat creatief omgaat met de situatie tijdens COVID19. Ik nam deel aan één van hun digitale spelconcepten en vond het zeer plezant en inspirerend.

Succes aan het voltallige team van Barrík en doe zo verder!"
Maureen Rutsaert
LEGO GROUP
ikanbi wit
Met Club 14 hebben wij gebruik gemaakt in de Covid19 lockdown periode van het Barrík Afterwork Bingo spel. Een absolute aanrader! De door Barrík opgezette werkwijze was bijzonder eenvoudig en efficiënt. De verassing is pas compleet wanneer een DJ de muziek afwisselt met de quizmaster. Deze twee heren zorgen voor ongekende ambiance waarbij zelfs de polka kon worden ingezet.

Proficiat Barrík - Een echte aanrader!
Eric Ignoul
Ikanbi
po wit
"Fantastisch hoe Barrík er steeds in slaagt om in alle tijden, alle omstandigheden, alle locaties, virtueel of analoog, het vreugdedansje in gang te zetten. Want Ward Vermesen en Gwendolyn Wieland kunnen zonder probleem inpluggen in ons ecosysteem van geweldige partners en getalenteerde freelancers. May the force be with you!"
Mathias Mallentjer
Production Office
limburg wit
"In tijden van Corona op zoek gegaan naar ontspanning en entertainment. Dankzij Barrík hebben wij een schitterende avond beleefd. Een leuke samenwerking, aangename mensen, topentertainment, …

Dankjewel Barrík voor de goede zorgen en tot snel op het volgende evenement!"
Hans Valkenborg
Raad van Orde Balie Limburg
Vivium wit
"Niets dan lof over en voor jullie. De mensen waren enthousiast, hebben ervan genoten en hebben plezier gemaakt. Dikke proficiat voor jou en je team!

Heel erg bedankt trouwens voor de vlotte en vriendelijke samenwerking."
Aline Verhoeven
VIVIUM
Monard Law Wit
"De digitale teamactiviteit van Barrík heeft een geweldige dynamiek gebracht in het team, met herkenbare elementen waar we later op zijn blijven terugkomen.

En het deed ook enorm deugd: even de luchtigheid in, tijdens onze online tweedaagse."
Evelyne Debeuckelaer
Monard Law
Bright Plus Wit
"Als bedrijf waren we op zoek naar een leuke manier om een online teambuilding te organiseren voor al onze collega’s. Dankzij een sterke aanbeveling zijn we in contact gekomen met Barrík. Na een korte briefing wisten ze meteen wat wij zochten en hebben we een paar interactieve en gepersonaliseerde bingosessies in elkaar gestoken!

Wij zijn heel erg tevreden van hun aanpak en contacteren Barrík zeker voor een volgende samenwerking!"
Ayda Moalemi
Bright Plus

Schrijf je in
voor
onze nieuwsbrief

Keep up to date! Barrík is voortdurend in beweging. Teken in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze projecten en interessante ontwikkelingen.