We create original concepts for a long-term relationship

Barrík focust op het uitwerken van creatieve en baanbrekende belevingsconcepten. Transparantie en open communicatie tijdens het proces zijn onze stokpaardjes voor een duurzame relatie.

Onze missie

Barrik bedenkt, realiseert en garandeert baanbrekende belevingsconcepten voor middelgrote en grote KMO’s die zich willen onderscheiden. Ieder event verdient het om onvergetelijk te zijn – never to be forgotten!

Evenementen op maat van de onderneming van onze klanten met als doel de identiteit, zichtbaarheid en filosofie van het bedrijf maximaal te laten schitteren.

Onze visie

Een ongebreidelde creativiteit van onze oprichters als dwarsdenkers en durvers is de basis voor dit unieke concept aangevuld met strak projectmanagement, intensieve kwaliteitsbewaking en volledige transparantie. Onze medewerkers en partners zijn gedreven, professioneel en klantgericht tot de laatste minuut. We zijn geen trendvolgers maar trendsetters in onze branche.

Onze waarden

We ondernemen vanuit een enorme passie voor ons vak dat uniek is en waardoor we steeds maatwerk zullen aanbieden, ieder concept is baanbrekend.

Transparantie, kwaliteit en duurzame relaties met al onze stakeholders staan bij ons voorop en zul je in alle facetten van onze samenwerking blijven tegen komen.

Duurzame ideologie

Onze events worden steeds met de grootste zorg voor mens, maatschappij en omgeving uitgewerkt. De duurzame ideologie speelt op deze manier een centrale rol in onze evenementen. Ter ondersteuning hiervan hebben we een samenwerking met Goodplanet.

Lees meer

Enerzijds doneren we per project een financiële bijdrage aan Goodplanet om hun werking te versterken. Anderzijds zetten we in op een samenwerking rond coaching en advies om onze events steeds op de meest duurzame manier te organiseren. We maken ons verder sterk dat een samenwerking tussen Barrík en Goodplanet ook gaat resulteren in nieuwe en duurzame concepten.

GoodPlanet Belgium inspireert jong en oud om een duurzame samenleving te realiseren. Een gezonde planeet, waar iedereen goed kan leven, vandaag en morgen. Een GoodPlanet.
Via diverse projecten, campagnes en workshops verspreiden ze kennis en planten ze zaadjes voor verandering. Ze maken de ideeën achter duurzame ontwikkeling concreet, haalbaar en aantrekkelijk. Steeds met een positieve blik en een hoopvolle insteek.

Let's create something special

Schrijf je in
voor
onze nieuwsbrief

Keep up to date! Barrík is voortdurend in beweging. Teken in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze projecten en interessante ontwikkelingen.