Klantenevents

Je klanten verwennen? Barrík at your service! Wij durven buiten de lijntjes te kleuren met verfrissende concepten en ideeën! Samen bekijken we jullie noden en wensen. 

Personeels­events

Work hard, play harder! Bedank je personeel voor hun ongeziene inzet, motiveer je personeel voor de toekomst of is het gewoon partytime voor je bedrijf? De zorgen en organisatie, die neemt Barrík van je over. 

Familiedagen

Verwen je werknemers en hun gezin met een familiedag op maat van jouw organisatie. Let us entertain you! Vraag ons zeker naar alle mogelijkheden voor een onvergetelijke dag.

Product­lanceringen

Een ‘new kid on the block’? Met een Barrík-productie is geen berg te hoog en geen zee te diep. The sky is the limit! Wij trekken alle registers open voor een event dat écht indruk maakt.

C-Level events

High-level netwerken? Barrík goes the extra mile en werkt een ‘one of a kind’ beleving voor jullie uit, waar zelfs een president present voor tekent!

PR-events

Catch de nodige persaandacht, lanceer campagnes om u tegen te zeggen en creëer talkability over je product of dienst. Barrík zorgt voor dat uithangbord! Klaar om klank en beeld te verkrijgen in de media?

Teambuilding

Upgrade de teamspirit, motiveer je werknemers en werk samen als een geoliede machine! Barrík duikt diep in het DNA van jouw bedrijf en werkt impactvolle teambuildings op maat uit.

Product­lancering
Tokai Optecs.

De ingrediënten voor een onvergetelijk, zonovergoten weekend: driehonderd prachtige gasten, de sympathieke presentatrice Eline de Munck, delicieus eten (mét chocoladefontein!) en veel boeiende gesprekken.

Schrijf je in
voor
onze nieuwsbrief

Keep up to date! Barrík is voortdurend in beweging. Teken in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze projecten en interessante ontwikkelingen.