BANCONTACT PAYCONIQ COMPANY

Partner event Beepfest

De festivalzomer was nog lang niet gedaan in oktober: 170 feestvierders verzamelden in het Brusselse Jardin Hospice voor BEEPFEST.

Het festival

De tuin van het vroegere ziekenhuis, Jardin Hospice, was de backdrop voor een dag eten, drinken en netwerken in festivalstijl. Meer dan 170 klanten van Bancontact Payconiq Company genoten onder een stralende herfstzon van foodtrucks (taco’s, anyone?!), een photo booth en een live performance van Mathieu & Guillaume. Verschillende standen showcaseten de producten en marketingacties van Bancontact Payconiq Company. Aan het rad van fortuin konden de gasten elkaar uitdagen in challenges. Spannend!

Kers op de taart

Dé eyecatchers van BEEPFEST? De kleurrijke ballenhemel onder de stretchtent, de gigantische BEEPFEST letters in het gras en de solar charger die elke gast mee naar huis kreeg. Festivallen met een platte batterij? Verleden tijd, dankzij Bancontact Payconiq Company.

Anouck Deschilder

“Ons partner event was meer dan geslaagd dankzij een super fijne samenwerking met Barrík.
Alles was tot in de puntjes voorbereid. De vlotte communicatie en organisatie zorgden ervoor dat we een prachtige middag hebben gehad met tevreden partners. Bedankt! “

Een topevent op een unieke locatie? Biep biep, da’s zo gepiept!

Schrijf je in
voor
onze nieuwsbrief

Keep up to date! Barrík is voortdurend in beweging. Teken in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze projecten en interessante ontwikkelingen.