D'Ieteren Mobility Company

Opening nieuwe concessie

Het nieuwe, unieke mobility center van D’Ieteren Mobility Company in Kontich officieel openen? Say yes! De opening van het allereerste Mobility Center in Kontich, met alle merken onder één dak, is een Europese primeur!

 

 

Businesspartner event & Personeelsfeest

De eerste dag van dit meerdaagse evenement stond volledig in het teken van pers en hun businesspartners. Op donderdag ontvingen we Let’s Talk Fleet op de nieuwe site voor een straffe uiteenzetting. En natuurlijk geen opening zonder personeel. Tijdens de avond werd de nieuwe site dan ook gepast ingewijd tijdens het personeelsfeest. Een feestelijke avond met alle collega’s samen!

Familie & Opendeurdag

Op zaterdag stond de familie- en opendeurdag op de planning. Buurtbewoner, vrienden of familie? Iedereen was welkom om de nieuwe site op eigen tempo te ontdekken met een hapje en een drankje. De jongste telgen onder ons konden zich uitleven op het racecircuit van D’Ieteren Mobility Company, in de knutselhoek of lieten een stoere tattoo zetten.

Schrijf je in
voor
onze nieuwsbrief

Keep up to date! Barrík is voortdurend in beweging. Teken in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze projecten en interessante ontwikkelingen.