GROUP BRUNO

Klant- en personeelsfeest 35-jarig jubileum

De viering van 35 jaar Group Bruno was een ware showcase van hun voorbereiding op de toekomst. In totaal werden er maar liefst 1300 gasten verwelkomd om dit bijzondere moment te vieren.

Het opzet?

De viering van 35 jaar Bruno was niet alleen een herinnering aan het verleden, maar ook een duidelijk signaal dat ze klaar zijn voor de toekomst. Met deze 35-jarige viering lieten ze zien dat ze altijd op zoek zijn naar nieuwe manieren om hun gasten te verrassen en te verwennen.

Future proof!

Een opvallend detail was de innovatieve manier waarop de gasten werden begroet: via hologramboxen werden ze persoonlijk verwelkomd bij binnenkomst.

Luca Bruno

We willen jullie graag feliciteren met het neerzetten van een topevenement! We hebben geweldig mooie felicitaties en feedback gehad van de genodigden! Alles was tot in de puntjes verzorgd. De hologramboxen waren het spektakel van de avond. Echt zeer futuristisch allemaal. Wij zijn zeer tevreden!

35 Jaar Group Bruno. Iedereen viert mee!

Schrijf je in
voor
onze nieuwsbrief

Keep up to date! Barrík is voortdurend in beweging. Teken in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze projecten en interessante ontwikkelingen.