VRT

Sporza Wintercircus WK Voetbal

Het WK voetbal vieren in de winter? Reken maar van yes! Wij creëerden een warme thuis voor alle voetbalfans in het Sporza Wintercircus.

Het opzet

Maar liefst 29 productiedagen lang zorgden we we in en rondom de Sporza WK-studio voor alles rond de beleving, horeca, publieksstromen en hospitality. Tel je alle dagen van opbouw, afbouw en het event zelf op, waren we zomaar eens 50 (!) dagen actief om van deze historische casco locatie in Gent een ware belevingsarena te maken. Een centrale plek waar allerlei mediakanalen, analisten én het grote publiek gedurende 4 weken samenkwamen.

Eén team

De samenwerking met het voltallige VRT- en Sporza team was er eentje om nooit te vergeten. Samen zetten we een heus supportersdorp op poten. Hier konden de bezoekers naar hartelust nagelbijten, juichen, vieren, chillen, pronostikeren en de match doorspoelen. De duizenden bezoekers waren de kers op de taart.

Christine Maes

“Dankzij het team van Barrik zijn we erin geslaagd om van het WK en het Wintercircus in Gent een eengemaakt TV programma en evenement te maken met natuurlijke integratie van tal van partners binnen een uiterst korte tijdspanne. Een topteam, geen vraag of opdracht is hen te veel. Klantvriendelijkheid en flexibiiteit dragen ze duidelijk hoog in het vaandel.”

Met het WK achter de rug hebben ook wij bij Barrík in 2022 onze droomfinale gespeeld.

Schrijf je in
voor
onze nieuwsbrief

Keep up to date! Barrík is voortdurend in beweging. Teken in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze projecten en interessante ontwikkelingen.