VRT

MNM What’s NXT

The future is now! En dat bewezen maar liefst 60 verschillende West-Vlaamse organisaties tijdens het technologiefestival MNM what’s nxt voor jongeren.

Hoofdmissie

Elke bezoeker trakteren op een hoogtechnologische expeditie. En zo bewijzen dat de Provincie West-Vlaanderen futureproof is! Hoe we dat deden? We namen hen op sleeptouw langs meer dan 60 organisaties met demonstraties van robots, drones en andere technische snufjes.

Verschillende experten lieten ook hun licht schijnen op dé vraagstukken van de toekomst in boeiende talks. Extra cool: heel Vlaanderen kon meegenieten via de live MNM-radiostudio vanop het evenement.

Het ecosysteem

MNM what’s nxt is een organisatie van de VRT en een concept van het creative agency Production Office. Binnen het ecosysteem van samenwerkingen, met onder andere Voka West-Vlaanderen, stonden wij als event agency in voor het volledige organisatorische, logistieke en uitvoerende luik.

Joyce Simoens

“Barrik hun hands-on aanpak was een zegen om ons evenement MNM What’s NXT tot in de puntjes te organiseren. De nabije opvolging en betrokkenheid zorgden voor een heel aangename en vlotte samenwerking. Niet te veel loze woorden, maar telkens snel op de bal actie ondernemen, zo hebben we graag in West-Vlaanderen!”

Schrijf je in
voor
onze nieuwsbrief

Keep up to date! Barrík is voortdurend in beweging. Teken in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze projecten en interessante ontwikkelingen.