DAS Verzekeringen

Personeelsfeest

Voor DAS Verzekeringen mochten we een fantastisch pesoneelsfeest op poten zetten.

Het opzet

Meer dan 230 medewerkers van over heel België stroomden toe in Antwerpen, waar de serres van Plein Publiek het decor vormden van onze Urban Jungle. Op het menu? Een boordevolle dag die van start ging met een receptie met authentieke oestermannen, die na een barbecue gevolgd werd door een live-optreden van Partie Party en afgesloten werd with a bang door DJ Thierry Von Warth.

What else

Alsof dat nog niet genoeg was, konden de gasten bij de sympathieke dames van het Complimentariaat ludieke complimenten scoren en een bezoekje brengen aan de Wall of Moments and Wishes, die de geschiedenis én toekomstvisie van D.A.S. uit de doeken deed.

Karl Van den Bulck

“Barrík verraste ons met een uitgebreid en origineel voorstel voor ons personeelsfeest en voegde daad bij woord: wat ze voorstelden, maakten ze ook waar. Ze zorgden voor een gevarieerde dag met catering, live muziek, dj en unieke randanimatie in een mooi kader. Hun bereikbaarheid en zichtbaarheid voor én tijdens het event zorgden voor een vlotte samenwerking. Voor ons is dit dus voor herhaling vatbaar.”

Gelukkige gasten en een tevreden klant: daar doen we het voor bij Barrík!

Schrijf je in
voor
onze nieuwsbrief

Keep up to date! Barrík is voortdurend in beweging. Teken in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze projecten en interessante ontwikkelingen.