Kemin

Sales- en opleidingsdagen én Familiedag

“Kemin Industries vierde feest… en Barrík hing de slingers op!

Tijdens ons festival of life event blies Kemin Industries 50 kaarsjes uit in Europa – en zelfs 61 in Amerika. Cheers! “

Het opzet

We nodigden honderden feestvierders uit in een oase van groen op de Kemin headquarters. En wat is er beter dan een dag hele dag vieren? Drie dagen vieren!

Het concept

Eerst brachten we gedurende twee dagen meer dan 150 sales- en marketingcollega’s en distributeurs van over de hele wereld samen. We trakteerden hen op een rondleiding in het gebouw, een wall van Kemin door de jaren heen én de launch van een nieuw product. De internationale bende sloot af met een puur Belgische workshop met chocolade en bier. Yummy.

De essentials voor de familiedag? Kinderanimatie, lekkere foodstanden en gezellig samen zijn.

Kim Verschueren

“Gwendolyn en Ward zijn erin geslaagd om op basis van “vaag idee” een mooi totaalconcept uit te werken, waarbij ze niet één maar twee thema’s in het achterhoofd hebben gehouden. Het werd een topevent met een prachtige aankleding, helemaal in lijn met wat we in gedachten hadden. Er is een duidelijke communicatie over budget en afspraken met leveranciers. Onverwachte problemen lossen ze in een vingerknip op door hun teamwork, netwerk en hun out-of-the-box-denken, steeds met de nodige humor en sympathie.”

Meer dan 400 collega’s gooiden na een lange periode van thuiswerk hun scherm en toetsenbord overboord en babbelden face to face bij.

Schrijf je in
voor
onze nieuwsbrief

Keep up to date! Barrík is voortdurend in beweging. Teken in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze projecten en interessante ontwikkelingen.