Straight Business Partners

Straight Experience Day

Van een Oesterijbeleving naar Wout Bru op je bord. Wat een fantastische ervaring voor alle deelnemers!

Kick-start of the day

In Yerseke bij de Oesterij, waar een wandeling doorheen de Oesterputten al zijn (historische) geheimen prijs gaf. Na een heerlijke ‘Fruits de mer’ schotel trokken we met de gasten richting de haven om tot de kweekgebieden te gaan. Met waadpakken aan liepen de gasten letterlijk door de Oosterschelde tot aan de kweekgronden en ontdekten ze alles over de kweekprocessen.

Next up?

In het prachtige gebouw van Burgio Vini stond chefkok Wout Bru klaar met topsommelier Gianluca Di Taranto om de gasten een exclusieve food & wine experience te laten beleven doorheen de avond.

Jo Hendrickx

“Barrik is voor ons een vaste waarde en een sterke partner. Zij begrijpen exact wat wij nodig hebben voor onze klanten. Ze leven zich in, ze begrijpen onze cultuur en onze waarde propositie. Het team van Barrik is enorm creatief, positief en actief. Geen vraag is hen te veel. Zowel Ward als Gwendolyn zijn buiten dat ze ongelooflijk aardige mensen zijn, twee top professionals. Wij kunnen niet anders dan hen warm aanbevelen. Elke activiteit die zij tot nu toe voor ons gedaan hebben was een groot succes. Waarvoor dank. We kijken uit naar een langdurige partnership.”

Vele verbindende gesprekken later werd iedereen met een glimlach op het gezicht weer thuisgebracht.

Schrijf je in
voor
onze nieuwsbrief

Keep up to date! Barrík is voortdurend in beweging. Teken in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze projecten en interessante ontwikkelingen.