Het perfecte bedrijfsfeest


Bedrijfsevenementen versterken de relaties tussen personeel en externe partners. Het is ook het ideale moment om de buitenwereld kennis te laten maken met jouw bedrijf. Daarom ontwikkelen we een concept voor een bedrijfsfeest dat perfect overeenkomt met je bedrijfscultuur.

Bedrijfs-evenement op maat


Elk bedrijf heeft zijn eigen unieke doelen en identiteit. Barrík zorgt bij het organiseren van een bedrijfsfeest dat deze bedrijfscultuur perfect voelbaar is. We schudden al onze creativiteit en expertise uit onze mouwen om jouw doelen te realiseren en met je bedrijfsevenement je coporate identity te boosten tot Mars.

Laat een indruk na

Wij begrijpen dat je bedrijfsfeest een weerspiegeling is van jouw merk. Daarom streven we er altijd naar om ervaringen te creëren die een blijvende indruk achterlaten op je gasten. Van locatiekeuze en decor tot catering en entertainment, elk aspect van de wordt zorgvuldig afgestemd op jouw bedrijfscultuur en doelstellingen wanneer we een bedrijfsfeest organiseren.

Stressvrije organisatie

Het organiseren van succesvolle bedrijfsevenementen kost veel tijd. Barrík neemt de stress van organiseren van een bedrijfsfeest uit handen, zodat jij je enkel moet concentreren op wat echt belangrijk is: je gasten en jouw bedrijf. Ons ervaren team zorgt voor elk detail, van de planning en logistiek tot de uitvoering, om ervoor te zorgen dat je evenement vlekkeloos verloopt.

Totaalconcept

Barrík organiseert jouw bedrijfsfeest tot in de puntjes. Wij zien elk detail als een kans om een blijvende indruk te maken op jouw gasten. Van de locatie tot het plannen van de catering, het ontwikkelen van een programma, de technische productie, wij zetten in op elk aspect van je bedrijfsevenement. 

Get in Touch

Wil jij met je bedrijfsevenement ook de verwachtingen overstijgen voor een langdurige impact? Neem dan snel contact met ons op. Na een vrijblijvend gesprek gaan wij meteen aan de slag met een uniek concept voor jouw exclusieve bedrijfsfeest.

Product­lancering
Tokai Optecs.

De ingrediënten voor een onvergetelijk, zonovergoten weekend: driehonderd prachtige gasten, de sympathieke presentatrice Eline de Munck, delicieus eten (mét chocoladefontein!) en veel boeiende gesprekken.

Schrijf je in
voor
onze nieuwsbrief

Keep up to date! Barrík is voortdurend in beweging. Teken in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze projecten en interessante ontwikkelingen.