Teambuilding met impact

Wij geloven in de kracht van teambuildings om de banden binnen organisaties te versterken, productiviteit te verhogen en een positieve werkcultuur te creëren. Barrík organiseert teambuildings voor bedrijven die écht matchen met de kernwaarden en een langdurige impact nalaten op de werknemers. 

Onbezonnen moment

Originele teambuildingsactiviteiten zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Wij kruipen in de huid van jouw personeel om de teambuildingsactiviteit zo goed mogelijk op hen af te stemmen. Ons doel is het creëren van een onbezonnen moment, zodat de motivatie op de werkvloer skyrocket. Een teambuilding organiseren voor jouw bedrijf? Get in touch! 

Onvergetelijke belevenis


Barrík zorgt voor een bijzondere ervaring – it’ll knock your socks off! Samen leuke herinneringen opdoen smeedt een band. Wanneer wij voor jouw bedrijf een teambuilding op maat organiseren, zorgen we ervoor dat deze onvergetelijk is en nog lang zal nazinderen op de werkvloer. 

Transparant proces

De beste teambuildingsactiviteit is goed afgestemd op jouw personeel. Wij zorgen het organiseren van jouw bedrijfsteambuilding voor een goede afstemming dankzij onze dosis van inlevingsvermogen, maar luisteren daarnaast ook aandachtig naar wat jij ons allemaal vertelt. Barrík staat voor open communicatie en transparantie. Door die duidelijke communicatie kunnen we de organisatie van de teambuilding voor jouw bedrijf perfect afstemmen.

Unieke activiteiten

Ons creatieve brein gaat aan de slag zodra we weten waar jouw personeel voor staat. Wat drijft ze en wat vinden ze leuk? Die vragen zorgen ervoor dat wij met een unieke voorstellen kunnen komen vol originele activiteiten voor jouw teambuilding. Geen standaard teambuildingsactiviteiten, maar a match made in heaven voor jouw bedrijf.

Get in Touch

Wordt jij al helemaal enthousiast om een teambuilding te organiseren voor je werknemers? Neem dan contact met ons op voor jouw teambuildingactiviteit en ga voor meer tevreden, loyale maar vooral gelukkige werknemers.

Product­lancering
Tokai Optecs.

De ingrediënten voor een onvergetelijk, zonovergoten weekend: driehonderd prachtige gasten, de sympathieke presentatrice Eline de Munck, delicieus eten (mét chocoladefontein!) en veel boeiende gesprekken.

Schrijf je in
voor
onze nieuwsbrief

Keep up to date! Barrík is voortdurend in beweging. Teken in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze projecten en interessante ontwikkelingen.