Full Service Evenementenbureau


Op zoek naar een betrouwbaar evenementenbureau dat jouw visie tot leven brengt? Zoek niet verder! Barrík is hét event management bureau dat jouw evenement omtovert tot een onvergetelijke ervaring. Met jarenlange ervaring in de evenementenindustrie zijn we er trots op om te staan als een van de toonaangevende even
t bureau’s in de branche.

Van A tot Z

Bij Barrík begrijpen we de unieke behoeften van elk evenement. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een productlancering, een bruiloft of een grootschalig congres, ons toegewijde team van event professionals staat klaar om jou te helpen. Wij zijn een full service evenementenbureau. Dat betekent dat we elke fase van jouw evenement met de grootste zorg en aandacht behandelen.

Stressvrij

Als ervaren event planners nemen wij de stress en het giswerk uit het organiseren van jouw evenement. Van het selecteren van de perfecte locatie tot het beheren van logistiek en leveranciers, wij zorgen ervoor dat elk detail naadloos op zijn plaats valt.

Concept-ontwikkeling


Een onvergetelijk evenement begint met een uniek concept. Ons team van creatieve geesten zal samenwerken met jou om een op maat gemaakt concept te creëren dat de essentie van jouw evenement vastlegt en de gasten verbaasd achterlaat. We brengen jouw bedrijfs-DNA op een verfrissend originele manier tot leven bij de organisatie van je bedrijfsevent. 

It's in the details

Met oog voor detail en esthetiek, nemen we de verantwoordelijkheid voor het ontwerpen en inrichten van jouw evenementenlocatie. Van tafelsettings tot bloemarrangementen of op maat gemaakte decoratie die naadloos aansluit bij de DNA van jouw bedrijf. Ons decoratieteam creëert een sfeer die jouw gasten betovert en waar nog jaren over nagepraat wordt.

Welke Event wil jij organiseren?

Personeels­event

Work hard, play harder! Bedank je personeel voor hun ongeziene inzet, motiveer je personeel voor de toekomst of is het gewoon partytime voor je bedrijf? De zorgen en organisatie, die neemt Barrík van je over. 

Familiedag

Verwen je werknemers en hun gezin met een familiedag op maat van jouw organisatie. Let us entertain you! Vraag ons zeker naar alle mogelijkheden voor een onvergetelijke dag.

Teambuilding

Upgrade de teamspirit, motiveer je werknemers en werk samen als een geoliede machine! Barrík duikt diep in het DNA van jouw bedrijf en werkt impactvolle teambuildings op maat uit.

Product­lancering
Tokai Optecs.

De ingrediënten voor een onvergetelijk, zonovergoten weekend: driehonderd prachtige gasten, de sympathieke presentatrice Eline de Munck, delicieus eten (mét chocoladefontein!) en veel boeiende gesprekken.

Schrijf je in
voor
onze nieuwsbrief

Keep up to date! Barrík is voortdurend in beweging. Teken in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze projecten en interessante ontwikkelingen.