Familiedag organiseren?

Bij Barrík draait alles om het creëren van onvergetelijke momenten, en onze bedrijfsfamiliedagen vormen daarop geen uitzondering. Of je nu droomt van een sprankelend feest op je eigen bedrijfsterrein of een avontuurlijke dag op een bijzondere locatie, we’ll make it happen. Onze missie? Jouw team en hun dierbaren dichter bij elkaar brengen, en het gevoel van samenhorigheid versterken tijdens de familiedag van jouw bedrijf.

Onderscheidend


Bij 
Barrík nemen we de volledige organisatie van de familiedag voor jouw bedrijf uit handen. Wij ontwikkelen unieke onderscheidende concepten met activiteiten waarvan jong en oud uit hun dak zullen gaan. Of het nu gaat om de catering, de ambiance of de activiteiten, wij zorgen dat alles tot in de puntjes is verzorgd.

De perfecte indruk

Onze familiedagen zijn niet alleen leuk, maar bieden ook de kans om jouw bedrijfscultuur te laten schitteren. Barrík organiseert een familiedag die alle generaties aanspreekt en de essentie van jouw organisatie weerspiegelt. Zo kunnen familieleden op een speelse en interactieve manier kennismaken met jouw bedrijf.

Onvergetelijke momenten

Wij zorgen ervoor dat jouw werknemers onvergetelijke momenten creëren met het team én familieleden. Of je voorkeur nu uitgaat naar een thematische dag op je eigen bedrijventerrein, een sportieve buitenactiviteit of een creatieve workshop op locatie – alles kan. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij hoe dan ook voor onvergetelijke momenten tijdens de familiedag van jouw bedrijf. 

Versterk de teamgeest

Met de organisatie van een familiedag voor je bedrijf creëren we een warme sfeer waarin familieleden en werknemers op een leuke en interactieve manier kennis kunnen maken met je organisatie en elkaar. Zo versterkt je de band tussen werknemers onderling én met je bedijf

Get in Touch

Wil jij met je familiedag ook de verwachtingen overstijgen voor een langdurig effect? Klinkt interessant? Contacteer ons dan meteen voor jouw unieke concept.

Product­lancering
Tokai Optecs.

De ingrediënten voor een onvergetelijk, zonovergoten weekend: driehonderd prachtige gasten, de sympathieke presentatrice Eline de Munck, delicieus eten (mét chocoladefontein!) en veel boeiende gesprekken.

Schrijf je in
voor
onze nieuwsbrief

Keep up to date! Barrík is voortdurend in beweging. Teken in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze projecten en interessante ontwikkelingen.