Creëren van een
never-to-be-forgotten experience? Da’s Barrík!

Gwendolyn
Wieland

Oprichtster

Gwendolyn Wieland, rots in de branding. Geen enkele decoratieve, creatieve of logistieke uitdaging gaat zij uit de weg. Met haar oog voor detail brengt zij elk evenement tot een goed einde! Structuur en verantwoordelijkheid zijn daarbovenop zaken die ze hoog in het vaandel draagt. No worries! Met Gwendolyn is je project in sterke handen.

Ward Vermesen

Oprichter

Ward Vermesen is als georganiseerde duizendpoot continu zoekende naar the best way to go voor zijn klanten. Creativiteit, flexibiliteit, zelfstandigheid en inlevingsvermogen zijn typisch Ward. Geen stress; met Ward op je kar wordt jullie event gegarandeerd een succes.

Uniek & baanbrekend

To boldly go where no man has gone before. We zijn misschien geen astronauten, maar gaan wel tot het uiterste om van jouw idee een onvergetelijke ervaring te maken. Van creatief concept tot organisatorische uitvoering, we do the heavy lifting. Volledig in samenspraak met jou, en volgens jouw waarden en doelstellingen.

Transparant van start tot finish

Het geheim van onze duurzame relatie is een transparante communicatie van start tot finish. Geen verrassingen, what you see is what you get!

Events zijn onze passie

Events are the air we breathe. Letterlijk dan. We staan op en gaan slapen met jouw idee. Tijdens goede nachten dromen we er zelfs van. Al 12 jaar lang is dit onze absolute passie en elke dag worden we nog nét iets fanatieker. Vertrouw ons met een gerust hart je idee toe, we make dreams come true!

Kickass creatieve event concepts

Barrík goes the extra mile: een stapje verder en een tikkeltje meer. Klaar om van je sokken geblazen te worden door grensverleggende concepten die body garanderen aan je event? Dit allemaal tijdens een hypertransparante en vlotte samenwerking.

Schrijf je in
voor
onze nieuwsbrief

Keep up to date! Barrík is voortdurend in beweging. Teken in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze projecten en interessante ontwikkelingen.