Creëren van een
never-to-be-forgotten experience? Da’s Barrík!

Gwendolyn
Wieland

Oprichtster

Gwendolyn Wieland, rots in de branding. Geen enkele decoratieve, creatieve of logistieke uitdaging gaat zij uit de weg. Met haar oog voor detail brengt zij elk evenement tot een goed einde! Structuur en verantwoordelijkheid zijn daarbovenop zaken die ze hoog in het vaandel draagt. No worries! Met Gwendolyn is je project in sterke handen.

Ward Vermesen

Oprichter

Ward Vermesen is als georganiseerde duizendpoot continu zoekende naar the best way to go voor zijn klanten. Creativiteit, flexibiliteit, zelfstandigheid en inlevingsvermogen zijn typisch Ward. Geen stress; met Ward op je kar wordt jullie event gegarandeerd een succes.

Kickass creatieve event concepts

Barrík goes the extra mile: een stapje verder en een tikkeltje meer. Klaar om van je sokken geblazen te worden door grensverleggende concepten die body garanderen aan je event? Dit allemaal tijdens een hypertransparante en vlotte samenwerking.

Schrijf je in
voor
onze nieuwsbrief

Keep up to date! Barrík is voortdurend in beweging. Teken in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze projecten en interessante ontwikkelingen.