Personeelsfeest als motivatieboost


Personeelsfeesten zijn perfect om je bedrijfscultuur te versterken en je hardwerkend personeel te bedanken voor hun ongeziene inzet. Houd je werknemers gemotiveerd met een personeelsfeest waar lang van tevoren al naar wordt uitgekeken en maanden erna nog steeds aan teruggedacht wordt.

Uitwerking van A tot Z

Ons evenementenbureau gaat een stapje verder dan alleen het organiseren van jouw personeelsfeest. Barrík creëert unieke personeelsfeesten, van het eerste creatieve concept tot een gedetailleerde organisatorische uitwerking.

Het concept van jouw personeelsfeest komt al tot leven na de eerste briefing. We leren je bedrijf van A tot Z kennen, zodat we een op maat gemaakte, onvergetelijke ervaring kunnen creëren.

Genieten zonder zorgen


Met Barrík als evenementenbureau ben je volledig ontzorgd. Laat de coördinatie en organisatie van het personeelsfeest volledig aan ons over. Wij bepalen de locatie van het personeelsfeest, maar ook de catering en activiteiten. Heb je vragen, bezorgdheden of opmerkingen? Wij zijn jouw aanspreekpunt. Het enige wat jij dan nog moet doen is genieten!

Uniek personeelsfeest

Creativiteit vormt de basis voor al onze concepten. Elk bedrijf heeft zijn eigen waarden en cultuur. Daarom geloven wij sterk in het creëren van aangepaste personeelsfeesten. We achterhalen wat jouw personeel onderscheidt. Alleen op die manier kunnen we een concept ontwikkelen dat naadloos aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf, én een blijvende indruk achterlaat bij je team.

Kracht van personeelsfeesten

Een uniek personeelsfeest versterkt de bedrijfscultuur en versterkt de band tussen werknemers. De meeste impact maak je met een evenement op maat, dat volledig aansluit bij het DNA van jouw personeel. Wij staan garant voor een uniek concept, waardoor jij al het potentieel haalt uit jouw personeelsfeest. Dat is de impact van Barrík!

Get in Touch

Ons doel is om jouw verwachtingen te overstijgen! Klinkt interessant, toch? Neem dan zeker contact met ons op voor jouw uniek personeelsfeest!

Product­lancering
Tokai Optecs.

De ingrediënten voor een onvergetelijk, zonovergoten weekend: driehonderd prachtige gasten, de sympathieke presentatrice Eline de Munck, delicieus eten (mét chocoladefontein!) en veel boeiende gesprekken.

Schrijf je in
voor
onze nieuwsbrief

Keep up to date! Barrík is voortdurend in beweging. Teken in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze projecten en interessante ontwikkelingen.